Recunoaște-L pe Domnul în spatele binecuvântărilor!

1 Împărați 10:9 „Binecuvântat să fie Domnul, Dumnezeul tău, care a binevoit să te pună pe scaunul de domnie al lui Israel! Pentru că Domnul iubește pentru totdeauna pe Israel, de aceea te-a pus împărat, ca să judeci și să faci dreptate.”

Când lucrurile merg bine pentru tine, pot cei din jurul tău să recunoască în realizările tale cât de bun este Dumnezeu cu tine?

Împărăteasa din Seba vine la Solomon la Ierusalim auzind de faima acestuia, de înțelepciunea lui și când se convinge că lucrurile pe care le-a auzit sunt mai puține la număr decât ceea ce a descoperit la fața locului face un lucru extraordinar: îl recunoaște pe Dumnezeu ca Dătător al acestor binecuvântari cu care l-a înzestrat pe Solomon.

Există un lucru măreț în această întâmplare, și anume, puterea de a recunoște intervenția lui Dumnezeu în viața ta. Când privești grandoarea situației în care trăiești: loc de muncă, familie credincioasă, o soție/un soț minunat, copii ascultători, liniște în locuința ta poți să-L vezi pe Dumnezeu ca acela „care a binevoit să te pună” în asemenea context?

Asta e o lecție pentru fiecare zi în care simți că o duci cu adevărat bine: există un Dumnezeu care te-a binecuvântat și a binevoit ca tu, la un moment dat în viață, să fii extraordinat de bine văzut nu de oameni ci de Dumnezeu Însuși. Toate lucrurile trebuie să i le datorăm lui Dumnezeu. Poți spune ca împărăteasa din Seba văzând binecuvântările „binecuvântat să fie Domnul care a binevoit să…”

Fiți mulțumitori pentru toate lucrurile!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s