Dumnezeu este nelipsit!

Psalmul 46:1 „Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.”

De multe ori cântăm și citim acest verset în gând. Adeseori îl spunem altora, dar ce ne facem când trecem noi prin nevoi? Cine ne aduce aminte că El este sprijin și ajutor când noi suntem cei care avem nevoie de aceste asigurări?

Partea finală a versetului spune că „nu lipsește niciodată în nevoi”. O, dacă aș putea mi-aș spune că Dumnezeu este întotdeauna cu mine indiferent de nevoia prin care trec: boală, necaz, neajuns sau frământări…

Aduceți-vă aminte de aceste cuvinte când treceți prin necaz: Dumnezeu NU LIPSEȘTE în nevoi. Dar partea frumoasă este că El nu lipsește nici atunci când ai impresia că nu ești în nevoie de El. Evanghelistul Matei în partea finală a evangheliei sale redă cuvintele Mântuitorului adresate ucenicilor: „Iată că Eu sunt cu voi, în toate zilele…”

Nu te îndoi că Dumnezeu ar lipsi din viața ta de credință, îndoiește-te dacă crezi că tu te-ai îndepărtat de El prin păcat. Doar păcatul ne îndepărtează de El, în rest pentru cei neprihăniți și credincioși Dumnezeu este nelipsit, e aproape și este disponibil și gata să ne ajute în nevoie, iar dacă ne-a îndepărtat păcatul să ne apropiem cu deplină încredere de scaunul harului și să cerem îndurare, Părintelui Îndurărilor pentru ca El să ne fie alături din nou.

Fiți binecuvântați!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s