Te crezi cineva?

Ioan 19: 9-11 “A intrat iarăşi în odaia de judecată şi a zis lui Isus: „De unde eşti Tu?” Dar Isus nu i-a dat niciun răspuns. Pilat I-a zis: „Mie nu-mi vorbeşti? Nu ştii că am putere să Te răstignesc şi am putere să-Ţi dau drumul? N-ai avea nicio putere asupra Mea”, i-a răspuns Isus, „dacă nu ţi-ar fi fost dată de sus. De aceea, cine Mă dă în mâinile tale are un mai mare păcat.”
Ce frumos e răspunsul lui Isus în faţa lui Pilat. Acest guvernator nu ştia că tot ce deţine împreună cu puterea de a vorbi, de a sta în picioare, puterea de a conduce, de a da ordine, puterea conferită prin funcţia pe care o ocupa este de la Dumnezeu. Vă daţi seama că Isus îi răspunde cu atâta dragoste. El avea puterea de a face tot ce vrea cu Pilat, dar a ţinut să îi comunice şi acestuia că tot ce are vine de la Dumnezeu.
Azi vă propun ceva… ceva special. Gândiţi-vă la puterea voastră, dar admiţând că ea este darul zilnic al lui Dumnezeu pentru fiecare zi în parte pentru voi. Administraţi puterea voastră în aşa fel ca Fiul lui Dumnezeu să nu fie batjocorit sau vorbit de rău. Rugaţi-vă pentru ca puterea pe care v-a dat-o Dumnezeu să o folosiţi în aşa fel ca Isus Cristos să fie slăvit.
Pornim de la menţiunea lui Isus pe care o credem adevărată cu privire la fiecare om: “N-ai avea nicio putere … dacă nu ţi-ar fi fost dată de sus…”
Fiţi binecuvântaţi!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s