Nu mai sunt pierdut!

Matei 18: 11 Fiindcă Fiul omului a venit să mântuiască ce era pierdut. 
Te-ai gândit vreodată la expresia „ce era pierdut”? Fiul Omului (Isus Cristos) a venit pe pământ ca să aducă restaurarea omului. Ce a fost pierdut prin căderea în păcat (viața veșnică, nestricăciunea, părtășia cu Dumnezeu), să fie recâștigat prin sângele crucii lui Cristos.
Scopul venirii lui Isus Cristos a fost să mântuiască ce era pierdut. Erai și tu acolo și eu. Acum suntem răscumpărați, dar oare noi nu trebuie să participăm la salvarea celor care sunt încă pierduți? Trebuie!
Azi gândește-te că Dumnezeu a făcut totul pentru tine și întreaga omenire.  Mulțumește azi că El te-a găsit și te-a convins de starea de păcat. Azi ești mântuit pentru că Fiul Lui Dumnezeu a ales să vină să mântuiască și viața ta.
Pierdut e cel fără Cristos, dar noi acum suntem câștigați ca să fim a Lui pentru veșnicie. Onorează-L pe Dumnezeu că te-a răscumpărat și nu mai ești pierdut. Roagă-te de asemenea pentru cei care sunt încă pierduți. Ei trebuie căutați și aduși la Cristos. Dumnezeu să ne dea puterea să fim slujitori destoinici pentru lărgirea Împărăției Lui.
Fiți binecuvântați!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s