Bunătățile Domnului

Plâng. 3:22-23 ”Bunătățile Domnului nu s-au sfârșit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineață. Și credincioșia Ta este așa de mare!

Plângerile lui Ieremia sunt o consecință a neascultării poporului evreu. El plânge cetatea Ierusalimului acum jefuită, doborâtă și arsă. Ar putea cineva privi cu speranță la un loc răvășit? Ieremia plânge cu amar dar nu contestă calitatea atributelor lui Dumnezeu. Meditația de azi este următoarea: privește din necazul și suferința împrejurării către Dumnezeul care rămâne bun! 

Bunătățile Domnului nu s-au sfârșit! Fie ca acest adevăr să ne umple viața când stăm cerem ceva cu ardoare Domnului! Cu cine e Bun Domnul? Răspuns: cu cine nădăjduiește în El (versetul 25). 

Dacă în această dimineață te-ai trezit lipsit, necăjit, în vreo nevoie specială nu uita că bunătățile Domnului nu s-au sfârșit! Apelează la ele căci sunt disponibile tuturor acelora care nădăjduiesc în Domnul! Fiecare dimineață ne prezintă o nouă fațetă a bunătății lui Dumnezeu față de noi. Recunoaște-o în rugăciune, cere-o cu ardoare și trăiește nădăjduind fiindcă te bucuri de ea mereu.

Fii binecuvântat!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s