Când Domnul îți iese înainte

Isaia 64:5 „Tu ieși înaintea celor ce împlinesc cu bucurie dreptatea, celor ce umblă în căile Tale și își aduc aminte de Tine…”

Sunt momente când Dumnezeu iese înaintea copiilor Săi ca să le dovedească purtarea de grijă sau ca să îi scape de situații periculoase. Vă aduceți aminte de Avraam din Geneza 22? Dumnezeu îi promite un fiu la bătrânețe (lucru greu de crezut) și îl are; apoi îi cere lui Avraam să îl aducă ca jertfă. În acel capitol Avraam a împlinit voia lui Dumnezeu și pe când era gata să îl aducă pe Isaac jertfă Dumnezeu l-a oprit ieșindu-i înainte.
Dumnezeu nu te lasă în voia sorții. El are un plan cu toți cei care se încred în El. Ascultarea de Cuvânt este primul pas uman în vederea întâlnirii cu Dumnezeu! Numai cine trăiești conform Scripturii are parte de experiențe speciale cu Dumnezeu.

Fii sigur azi că dacă faci voia lui Dumnezeu, nu ești lipsit de prezența Sa. Dacă nu ești sigur citește versetul de mai sus. Cum poți beneficia de harul acesta al ieșirii lui Dumnezeu înaintea ta? Ea e condiționată de 3 lucruri pe care trebuie să le faci:

1. Împlinește cu bucurie dreptatea azi.
2. Umblă în căile lui Dumnezeu mereu.
3. Adu-ți aminte de Dumnezeu zilnic.

Ieșirea înainte poate lua forma călăuzirii către locul unde vrea Dumnezeu să ajungi. Împlinește azi voia lui Dumnezeu și vei afla voia lui Dumnezeu zilnic. El îți va ieși înainte mereu și îți va indica pașii pe care trebuie să îi faci.

Fii binecuvântat!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s