Rima divină şi armonia prestabilită

N-am altă cale mai frumoasă atunci când simt că Domnu-i bun, decât să mulţumesc Acelui ce zi de zi mă onorează cu prezenţa Sa. Citeam de dimineaţă psalmii 121-125. Psalmul 121 de fiecare dată îmi prezintă acelaşi mesaj dar tot mai clar. “De unde îmi va veni ajutorul?” Azi am remarcat un aspect interesant. Să pui o întrebare şi să cunoşti răspunsul. “Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul”. Vreau să vă încurajez! Oridecâteori avem nevoie de ajutor, El, Ajutorul, este deja pregătit pentru cel care se gândeşte şi apelează la Dumnezeu prin rugăciune. E armonia prestabilită a Scripturii: copiii lui Dumnezeu nu sunt lăsaţi niciodată singuri dacă apelează la rugăciune.
Iată o reformulare inedită a primelor versete din psalmul 121.
1. Domnul este Ajutorul meu, nu voi fi neajutorat niciodată! El nu va îngădui să mi se clatine piciorul, pentru că El este Stânca mea. Pot apela la El oricând fiindcă Dumnezeul meu nu doarme.

Unele lucruri sunt gata potrivite. Noi doar trebuie să le vizualizăm pentru a admira felul în care potriveşte Dumnezeu “rima” fiecărei vieţi. Dacă sună plăcut atunci ea se acordă cu versul Scripturii.
Trăieşte conştient de realitatea Ajutorului divin!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s