Chemat să suferi pentru Evanghelie

Coloseni 1:23 ” Mă bucur acum în suferinţele mele pentru voi; şi în trupul meu, împlinesc ce lipseşte suferinţelor lui Cristos, pentru trupul Lui, care este Biserica.”

Pavel stă închis şi saltă de bucurie pentru este acolo din pricina mărturisirii Evangheliei. În 2 Cor.7:4 Pavel mărturiseşte din nou, că “îmi saltă inima de bucurie în toate necazurile noatre.”, ceea ce arată atitudinea lui Pavel pentru Cristos.
Dumnezeu îngăduie necazul pentru cizelarea caracterului. În Romani 5:3-4 se spune că necazul aduce răbdare, iar răbdarea aduce biruinţă în încercare, iar biruinţa aduce nădejdea. Mulţi ar considera-o ca povară să sufere pentru altul.Nu şi pentru Pavel. Cristos îşi dăduse viaţa pentru ca oricine crede în El să aibă viaţă veşnică. Cristos nu suferise pentru Biserică ci pentru fiecare credincios în mod individual. Pavel suferă de ceea ce lipseşte suferinţelor lui Cristos pentru trupul Lui, care este Biserica. Pavel suferă pentru Biserică.

Aş vrea să învăţăm să suferim pentru biserica lui Cristos. Acest lucru presupune să ne cunoaştem biserica, să ne cunoaştem fraţii şi surorile, să mijlocim mai mult pentru ea.

O zi binecuvântată.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s