Cristos – motivul tuturor lucrurilor

Coloseni 1:16 ” Pentru că prin El au fost făcute toate lucrurile care sunt în ceruri şi pe pământ, cele văzute şi cele nevăzute: fie scaune de domnii, fie dregătorii, fie domnii, fie stăpâniri. Toate au fost făcute prin El şi pentru El.

1.Prin El

Când este ziua cuiva încerci să-i dai ceva frumos ceva ce să ţină minte. Când Isus a intrat în existenţă, Dumnezeu s-a hotărât să facă toate lucrurile prin El. Cerul cu slava lui întreagă este ceea ce Dumnezeu a făcut prin El (cu acordul şi încuviinţarea lui). Dumnezeu nu face nimic fără Fiul, Fiul nu face nimic fără Tatăl, o relaţie de dragoste perfectă pe care nimeni în univers nu o poate înţelege îndeajuns.

2. Pentru El

Cel mai frumos aspect aici este că tot universul a fost făcut pentru El. Noi nu ştim încă cât este de mare acest cadou. dar ştim că din întreg universul omul este fiinţa pe care a îndrăgit-o cel mai mult. Pentru om Dumnezeu a dat chiar pe Fiul Său să moară. În această jerftă se ascunde şi iubirea lui Isus pentru noi. Prin El am primit răscumpărarea. Noi am fost creaţi pentru El (de dragul Lui).
Fiţi binecuvântati!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s